That's what you get when you let your heart win






       Daca ai stii cat am stat sa ma gandesc la cum sa incep...ohh i-a uite am un inceput pt postare.Grozav :))  acum pot continua linistita. Am invatat ceva zilele astea...am invatat sa pretuiesc si sa apreciez mai mult persoanele din jurul meu.

Seara trecuta a fost minunat si am observat k totul e asa cum am vrut sa fie. 

El,plimbarea,mana lui care o incalzea pe a mea,atingerile lui tandre,saruturile dulci p care mi le dadea in fiecare minut,sucul p care l-am baut impreuna,banca din parc,napolitanele cu vanilie.{da napolitanele imi aduc aminte knd ne hraneam unul p celalalt} , alergatul p strazi razand,imbratisarile calde,felul cum ne alintam,vantul care se plimba prin parul meu,saritura in spatele lui mergand cu mine asa p strada :)) {a fost amuzant} ,pozele care le faceam impreuna,din nou saruturile dulci si reiki in cazurile de urgenta :P,popasul in fata scarii la final vorbind in soapta si simtind-ul aproape. A fost minunat!

Probabil e greu de crezut k nu am mai trait astfel de momente in trecut si knd zic in trecut ma refer la relatia cu X-ul. El era o fire mai pasnica...oky doky..incheiem subiectul cu X-ul.

Faptul k el mi-a oferit ceea ce nu primisem niciodata,faptul k e tandru,grijuliu,iubitor,intelegator,sincer,amuzant , si faptul k facuse o gluma gen "ce ai zice dak ne despartim ;-) " m-a facut sa deschid ochii mai bine pt k puteam sa pierd ceva foarte pretios..pe el. Nu vreau sa credeti k sunt o "drama queen" dar toate aceste lucruri mi-au deschis ochii mai mult.M-au facut sa inteleg k trebuie sa il apreciez mai mult decat am facut-o pana acum.Nu ne dam seama ce pierdem pana nu esti p cale sa pierzi. Ma bucura faptul k mi-am deschis ochii mai bine.

                                                             Love you 

                                                      

        

3 comentarii: